El Cacau

QUÈ? Festival Escènic de Petit Format
ON? Diversos espais (Girona)
QUAN? Del 19 al 22 de juliol de 2018
PER A QUI? Per a menuts cacaus
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO facebook.com/elcacaufestival

Tercera edició del Cacau. Festival Escènic de Petit Format de Girona, una proposta escènica innovadora a la ciutat que es proposa donar visibilitat a projectes escènics de petit format representats en ambients deslocalitzats, és a dir, fora de l’espai convencional propi de les arts escèniques.

Dijous 19 de juliol

19 h | Inauguració del Festival
Pati de la Casa de Cultura
Conjunt de tres espectacles de text i un manifest/performance encontra la violència de gènere masclista.

Dissabte 21 de juliol

19 h | Les Santes Nits
El Forn
Plató va afirmar a través del tòpic literari “Theatrum Mundi” que aquest món era només com una obra de teatre, un escenari on actors i actrius entren, representen un paper, i tornen a sortir-ne. Un paper que pot causar impacte o ser completament irrellevant. Tots tenen una història a dins, una història que surten a representar. Una història amb la que compten colpir al públic i passar més estona davant dels focus, a l’escenari, malgrat ser conscients que, algun dia, n’hauran de sortir. Tots lluiten per expressar la seva història, per fer-se sentir. I jo sóc aquí precisament per això.

Diumenge 22 de juliol

19 h | 3 espectacles…
Jardins de la Mercé
PROTOCOL H-74 | Berícid Sulfúric
Representació en directe de les comèdies radiofòniques “Protocol H-74”, la veritable història de l’Apollo 11, i “La cançó de les finestres”, sobre com una llei inofensiva pot revolucionar el món.
· · ·
JO MAI MAI i PARLAR | Oriart teatre
En una despedida de soltera es troben tres amigues, que fa 7 mesos que no es veuen. Des del començament que es nota la tensió entre dos amigues que està tapada entre bromes, diversió i alcohol. Però no tardarem gaire a descobrir quina traició els ha portat a acabar amb la seva amistat.
· · ·
PARLAR | Arrela’t
Una crisi de parella que treura més d’un somriure i et farà passar una bona estona divertida i entretinguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *