FESTIVAL DE RUMBA CATALANA

QUÈ? 5é Festival Rumb(A)Palamós
ON? Passeig del Mar (Palamós)
QUAN? Divendres 13 de juliol de 2018 | 19:30 h
PER A QUI? Per a menuts rumberos
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO visitpalamos.cat

El 13 de juliol, Palamós obrirà la nova edició del Festival Rumb(A), que és una mostra de grups de rumba catalana i són concerts gratuïts i fets a l’aire lliure. En l’edició d’enguany, que serà la cinquena, es comptarà amb la presència de Bananna Beach, Landry i la FM, Dijous Paella, Hora de Joglar i Jaume Ibars.

El primer dia del festival comptarà amb l’actuació de Landry i la FM, a la plaça Catalunya. Un projecte de categoria format per músics amb una extensa trajectòria. Tant canten temes propis com les rumbes més conegudes, les cançons més populars de la temporada i un segment final explosiu on mesclen temes de la música disco, dance i funk en clau rumbera.

El concert estrella arribarà el 27 de juliol amb l’Hora de Joglar. La seva música ens transporta a gran velocitat del centre d’Europa al Carib, passant per la Garrotxa, la comarca d’on són originaris la majoria dels seus membres. Un viatge transoceànic, a base de swing, balkan, reggae, ska i latin que encén els escenaris on toquen, animant la gent a gaudir i ballar, a no quedar-se quiets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *