LA CASA MÀGICA

LA CASA MÀGICA, MUSEU DE LA IL·LUSIÓ I LA CURIOSITAT

SANTA CRISTINA D’ARO, PUJADA DE L’ESGLÉSIA // De dijous a diumenge, a les 7 de la tarda. // 5 €

Platja? Gelat? Piscina? Bicicleta? Com totes les vacances… però avui us proposem una activitat completament diferent, sorprenent i divertida; per a tothom: petits i grans, una visita a La Casa Màgica, Museu de la Il·lusió i la curiositat que trobareu a Santa Cristina d’Aro.

La Casa Màgica és una masia catalana del segle XIX, situada a Santa Cristina d’Aro que des del 2002 acull el Museu de la Il·lusió i la Curiositat, la Col·lecció Xevi, una passejada per una vida dedicada a la màgia i l’il·lusionisme.

I què hi trobarem? Doncs tota una vida dedicada a la màgia donen per a molt! I si el responsable és una persona curiosa i inquieta com en Xevi,ens trobem davant d’una gran diversitat d’objectes relacionats amb aquest món

A la Casa Màgica trobarem una gran col·lecció d’aparells d’il·lusionisme de diferents èpoques, barrets, jocs de cartes de diferents formats, aparells de grans il·lusions, varetes màgiques, tarots, llibres i objectes vinculats a la màgia negra… Però també trobarem informació sobre l’il·lusionista Roca, que actuava en teatres ambulants a final del segle XIX.

Trobarem cartells i referències a Eric Weiss, vertader nom de Harry Houdini, la primera gran estrella global, un dels grans mestres de l’il·lusionisme, de l’escapisme i de l’autopromoció. I també una àmplia col·lecció d’autòmats de les més importants de Catalunya, gairebé tots relacionats amb el món de la màgia i l’espectacle. Sense oblidar l’excel·lent col·lecció de quadres de l’artista Josep Albertí, referent cultural de la Costa Brava.

No podem acabar la visita sense aturar-nos al Racó d’en Xevi, lloc d’homenatge a aquest il·lusionista que ha portat la màgia de la Costa Brava arreu del món… I si tot va bé, acabarem amb un petit espectacle de màgia.

+INFO:
607 23 79 11
667 29 25 00
casamagica@xevi-ilusionista.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *