Local Market

Local Market

Catering & Gastronomic experiences

Local Market
C/Bonaventura i Carreras Peralta, 5

17004 Girona
T. 872 984 497  / M. +34 640 586 764

events@localmarket.cat
www.localmarket.cat

Local Market neix de la passió que la Irene i la Mariona tenen per la gastronomia i el nostre territori. A Girona, terra de grans i estrellats xefs, hi faltava crear un espai que fes viure experiències al voltant de la taula d’una manera entranyable, amb qualitat i molta personalitat. Així van emprendre un apassionant camí, un viatge ple d’il·lusió i passió per les coses ben fetes; un viatge, on viure experiències que com a mínim generin un somriure cada vegada que es recordin. I aquesta és la meravellosa màgia dels somnis. Que poden créixer tant com tu vulguis que creixin.

Entre els molts tallers que ofereixen, aquest any estan preparant el CASAL DE NADAL, però durant l’any en fan molts d’altres per a famílies. El proper és aquest mes d’octubre.

HORARIS

TALLER PARES I FILLS

Data 26 d’Octubre
Horari De 10 a 12 h
Duració 2 h
Preu: 52€ (1 Adult + 1 nen) / 15€ (Adult o nen extra)

En aquest taller destinat a nens d’entre 3 i 11 anys el que volem és que pares i fills aprenguin a compartir un espai tan bonic com és la cuina. Es tracta de col·laborar en les receptes, ajudar-nos, tenir paciència, tastar i decidir quines formes i colors ens agraden més.

Gaudir de moments en família cada dia ens costa més, la feina, l’estrès, les presses… el nostre ritme de vida moltes vegades no ens permet viure al 100×100 dels millors moments que ens regala la vida. No ho dubtis i vine aprendre a cuinar amb els teus fills!

Més informació

ALTRES SERVEIS PER A FAMÍLIES AMB MENUTS

Classes de cuina monogràfiques per nens, tallers de cuina pares i fills, casals de cuina, festes d’aniversari.

Més informació