11a Fira del Conte

QUÈ? Trobada d’escriptors, il·lustradors i contistes d’avui, llibreries, biblioteques, editorials, artesans…
QUI? Associació Fira del Conte
ON? Nucli del poble (Medinyà)
QUAN? Diumenge 23 de maig de 2021
PER A QUI? Per a menuts amants dels contes
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO firadelconte.cat

Durant tot el dia, el nucli antic de Medinyà s’omplirà d’espectacles, autors i autores, contacontes, artesans, il·lustradors i il·lustradores, talleristes, biblioteques, llibreries i editorials. També hi haurà parades d’artesania relacionades amb el món dels contes i amb la infància.

Aquesta fira agafa sentit en llegir el text: “… Al abandonar el pueblecito de Medinyà, avanzada ya la tarde, el tráfico de la carretera iba haciéndose más intenso y animado según nos acercábamos a Gerona: daba la impresión de haber feria o de que se celebrase una gran fiesta en el pueblo…” Viaje por España. Hans Cristian Andersen, 1862… Per això des del 2010 Medinyà celebra cada any la fira del conte.

Hi destaquem:

ESPECTACLES

  • SOLSALAT Teatre presenta La Vila de Capdetrons, un espectacle ben tronat que aporta alegria.
  • TUTATIS, Produccions teatrals presenta El Ratolí Pérez. La feina més important al món dels ratolins: fer brillar la lluna cada dia! Màgia i titelles.
  • Centre de Titelles de Lleida: Gúlliver al país de Lil·liput, història de màgia, amistat i imaginació amb titelles i cançons
  • Concert de cloenda de la Fira amb 2princesesbarbudes, que presentaran La Bona Vida. Música i conte, instruments de conte, cançons de conte, conte de cançons.

CONTACONTES

  • Mon Mas, del Mon de la Mon, conte i més contes presenta B.O.M., Contes de Bruixes, Ogres i Monstres. Un secret: Qui canta els mals espanta!
  • Emma Ferrer, Berta Juscafresa i Sandra Roura narren, en llengua de signes, Salvatge, d’Emily Hughes. Ed. Libros del Zorro Rojo
  • Les famílies conten contes a l’escola: Gravacions de contes explicats des de casa a l’escola. Espai virtual.
  • Dolors García explica el seu conte En Nico fa ioga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *