6 web cams divertides per mirar en família: feres, chefs, ciutats i gatets

Estrenem mes, setmana i nova col·laboració al bloc de menutsgirona amb molta il·lusió!

Ella és l’Anna Codina, més coneguda a les xarxes socials com @ultrasonica

El 2009 va crear el bloc Betes i Clicks amb la intenció d’explicar de forma senzilla i sense complicacions com funcionen totes aquestes eines, programes, webs, etc. del que s’anomena web 2.0. I el juliol del 2013, just abans que neixès la seva filla, va decidir començar una nova aventura a la blogosfera en català, una aventura que es diu Petits Clicks. Un bloc que vol recollir totes aquelles eines, recursos, enllaços, curiositats i idees per als pares 2.0, que com vosaltres, us ha tocat educar “nadius digitals”, i ho vol fer de la manera més natural possible.

Les noves tecnologies no han de ser una font de conflicte ni de temors, han de servir per a què nosaltres i els nostres fills en puguin treure profit.

Així doncs, un cop al mes, l’Anna ens aportarà una càpsula 2.0 als #digimenuts, una recomanació diferent cada mes des d’una app, un web… sempre però, que es pugui fer “en família”. I la primera càpsula és aquesta:

6 web cams divertides per mirar en família: feres, chefs, ciutats i gatets

Les web cams són càmeres en directe que estan en marxa arreu del món seguint el dia a dia de diverses coses al més pur estil “reality show”. Algunes de les més comuns serveixen per exemple per veure l’estat del trànsit o la meterologia d’on volem passar el cap de setmana però n’hi ha moltíssimes a la xarxa que ens conviden a xafardejar la vida de tota mena de criatures i espiar racons de món fascinants. Aquí en teniu unes quantes per a viatjar i fer nous amics en família:

1. Pandacam

Screen-Shot-2014-05-04-at-10.45.46 Al National Zoo dels Estats Units tenen una càmera en directe que mostra el dia a dia d’un Panda gegant de no  Bao Bao (el mateix zoo també té càmeres amb tigres, pops, orangutans o lleons, si us agraden més aquests animalons). QUan ho he mirat estava jugant amb el seu cadell!

2. EarthCam

Screen-Shot-2014-05-04-at-10.47.15 Una sel·lección de webcams a les principals ciutats i monuments del món. Vols veure si hi ha ambient a Times Square a aquesta hora? O si plou sobre la Torre Eiffel? Una manera divertida de “practicar” les lliçons de geografia!

3. Penguin Cam

Screen-Shot-2014-05-04-at-10.50.48 A l’aquari de Vancouver també els agrada posar imatges en directe de les criatures aquàtiques més divertides. Ens ha agradat especialment la càmera dels pingüins (sempre tan elegants!) però també hi ha càmeres per a les balenes beluga o fins i tot, meduses!

4. Tatsuro Sushi

Screen-Shot-2014-05-04-at-10.56.10 Per als xafarders que els agradi la cuina o la cultura japonesa, aquí teniu aquesta curiosa càmera que grava cada dia (en horari d’obertura, clar!) el que passa a la cuina d’un restaurant de sushi al Japó. Llàstima que després no es pot tastar!

5. iPet Companion

Screen-Shot-2014-05-04-at-11.00.01 No només pots veure què fan gatets a través de la càmera sino que també hi pots “jugar” des de darrera la teva pantalla controlant diverses joguines a cop de click. Has d’escollir una localització del mapa (són centres d’acollida d’animals als Estats Units que volen fomentar l’adopció) i podràs veure els gatets en directe (pensa en la diferència horària per a que no els trobis a tots dormint!)

6. AfriCam

Screen-Shot-2014-05-04-at-11.05.59 Vols anar de safari i veure les feres més salvatges sense perill? En aquesta web hi ha diverses càmeres en directe que et permeten veure animals en el seu habitat natural a diversos punts d’Àfrica. Si no hi veus cap animal, pots apuntar-te perquè t’avisin quan s’acosten a la càmera i els puguis enganxar el proper cop. Autèntics animals en el seu dia a dia! Roarr!

 

Anna Codina (PetitsClicks)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *