9è FESTIVAL INTERNACIONAL DEL CIRC ELEFANT D’OR

QUÈ? Circ
QUI? Circus Arts Foundation
ON? Gran Carpa Camp de Mart de La Devesa (Girona)
QUAN? Del 13 al 18 de febrer de 2020
PER A QUI? Per a menuts d’or
PREU D’11 a 42 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO festivaldelcirc.com

Després de l’èxit de les seves 8 primeres edicions sumant més de 215.000 espectadors, al mes de febrer de 2020 Girona serà per tercera vegada l’escenari de l’únic veritable festival internacional del circ del nostre país. A imatge de festivals com els de Wu Qiao, Budapest, Montecarlo o París, Girona ofereix una finestra al món per a la promoció i la difusió de les arts circenses en majúscules.

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or va néixer amb la pretensió de presentar en cada edició les 24 millors atraccions mai vistes en els circs europeus. Més de 80 artistes de 14 països competiran davant d’un jurat internacional format per 15 importants directors i experts en circ vinguts de tot el món. Les dues semifinals (espectacles Blau i Vermell, totalment diferents) i la final (espectacle Or) es realitzen sota la Gran Carpa amb capacitat per a 2.400 espectadors, plantada al bell mig del Camp de Mart de La Devesa de Girona.

En total seran 16 representacions per a més de 30.000 espectadors. Des de la seva creació, aquest nou punt de trobada s’ha convertit en la porta a Europa per a aquells artistes que desitgen presentar-se al mercat de circ del Vell Continent.

El circ a l’Estat espanyol va entrar en una profunda crisi a la fi dels anys setanta: al mateix temps que desapareixien els espectacles de qualitat el circ passava a ser sinònim d’un banal divertiment exclusiu per al públic infantil. El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or suposa un dels únics referents actuals al nostre territori de circ de màxima qualitat i, per tant, espectacle que apel·la a tot tipus de públics sense discriminació d’edat, raça o condició social. Girona es vol consolidar com una de les capitals europees del Circ dins del mapa mundial dels grans esdeveniments del sempre fascinant món de la pista.

En definitiva, una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d’alta qualitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *