Activitats d’estiu

Arriben les vacances i amb elles, arriben les activitats d’estiu que organitza la Àrea de Turisme de Palamós durant els mesos de juliol i agost.

Pels més menuts hi haurà els tallers infantils a la platja de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 18.30 h així com activitats puntuals diverses tardes d’estiu per distreure els més petits de la casa.


Enguany torna el tradicional concurs de castells de sorra, dijous 11 d’agost a les 17 h a la platja de Sant Esteve de la Fosca. Inscripcions el mateix dia.

Dissabte 13 d’agost tindrà lloc una activitat infantil nova d’enguany “La maleta que sona”, una activitat per a conèixer les platges de Palamós tenint cura del medi ambient. Inscripcions el mateix dia a les 19 hores a l’escenari del passeig del mar.

Divendres 12 d’agost, també tindrà lloc una gimcana fotogràfica pensada pels més menuts. El punt de trobada serà a les 19 h a l’escenari del passeig del mar, i hi haurà un obsequi pels equips guanyadors.

Finalment, dimecres 17 d’agost a partir de les 19h, al passeig del mar, s’instal·larà el “farcell de jocs” de Fefe i cia, un conjunt de jocs tradicionals per a tota la familia.

I destacar també una activitat musical pensada pels més menuts de la casa. Dins del cicle de concerts “Quan el sol es pon”, dimarts 16 d’agost tindrà lloc l’espectacle infantil “Ballaruga i pessigolles” de Pep Puigdemont a les 19 h a l’escenari del Passeig del mar.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *