“Adelaida”, de Tomi Ungerer

Teníem ganes que arribés aquest dilluns per presentar-vos la nova col·laboració de menutsgirona. Ella és la Irene de L’altell, si sou de Banyoles, molts de vosaltres la coneixereu i si no, us convidem a entrar a la web de la seva llibreria, L’altell.

L’altell és molt més que una llibreria, i així va ser com nosaltres la vam conèixer, a través d’una de les moltes activitats engrescadores que duu a terme, amb contes per infants, presentacions de llibres i d’il·lustracions per als menuts i no tan adults. A la seva llibreria hi té un lloc important la secció infantil, bàsica segons la filosofia de L’altell, on els llibres són una eina insubstituïble per l’aprenentatge del nen, tant pel que fa a llibres educatius com pels que afavoreixen la creativitat. Paral·lelament, també treballen amb llibres d’art infantil, que és una branca editorial relativament nova al nostre país i de la qual se senten especialment orgullosos d’oferir una selecció de gran qualitat.

Així doncs, amb la seva experiència de més de 20 anys en el món dels llibres, a partir d’avui tindrem el privilegi de poder gaudir de les seves càpsules de #llibresmenuts, on un cop al mes ens oferirà una recomanació per als menuts de la casa. Perquè a L’altell i a menutsgirona ens agrada llegir i volem que els menuts creixin llegint!

“Adelaida”, de Tomi Ungerer

Publicat per Kalandraka

Edat A partir de 4 anys
Preu 15,00€

Tomi Ungerer és un reconegut il·lustrador que ja ens ha fet gaudir en molts del seus llibres. Adelaida, inicialment publicada als Estats Units el 1959 i continua sent un àlbum fresc i magnífic pels petits lectors del segle XXI. Crec que és el tipus de llibre amb il·lustracions i missatge que no passaran mai de moda. Em recorda molt un altre àlbum d’ell, Críctor, on s’explicava una història simpatiquíssima plena de qualitats i missatge. Amb aquest tampoc es queda curt. 02-adelaide Adelaida no és una cangur normal: té ales. A mesura que passa el temps aquesta cangur va creixent i les seves ales també. Valenta, decideix abandonar el seu país i anar a conèixer món: comença un viatge ple d’aventures que acabarà a París on crearà la seva vida feliç, el seu bon cor li portarà la fama i la fortuna… i un cangur de qui s’enamorarà. Aquesta és una història de fantasia, dinàmica i amb un dolç final.

Irene (L’altell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *