Ai, rateta, rateta

QUÈ? Teatre familiar
QUI? El Replà produccions
ON? Teatre de Blanes (Blanes)
QUAN? Diumenge 29 d’octubre de 2017 | 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts amb cua +4
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES teatredelacostabravasud.cat

Hi havia una vegada una rateta molt presumida que estava cansada i avorrida de que tothom, des de fa anys, expliqués el seu conte de la mateixa manera. U dia va prendre la decisió de declarar-se en vaga indefinida fins que no s’atenguessin les seves peticions de canvi. Què va passar ? Doncs vet aquí un gos, vet aquí un gat que aquest conte s’ha canviat.

Venda d’entrades anticipades a la taquilla del teatre els dijous i divendres de la mateixa setmana de l’espectacle de 17.30 a 19.30 h i una hora abans de l’espectacle.
Descompte 10% per a família nombrosa: cal que desplegueu la pestanya quan tingueu seleccionada l’entrada per aplicar-vos els descompte.
Abonament per la compra de 3 espectacles diferents: 10 % (cal anar a  a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar Abonaments 3 espectacles)
Paquet 6 espectacles :30 € (cal anar a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar Paquet 6 espectacles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *