Aquarel·la Run

QUÈ? Cursa de colors
QUI? AECC-Catalunya Contra el Càncer de Girona
ON? Sortida: davant del Pavelló de Fontajau | Recorregut: per la devesa (Girona)
QUAN? Dissabte 16 de setembre de 2017 | 18 h
PER A QUI? Per a menuts de colors
PREU Inscripcions: Menors de 0 a 3 anys: Gratuït | Menuts de 4 a 12 anys: 6 € | Adults: 10 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS aquarellarun.com

L’Aquarel·la Run és una cursa de colors* benèfica, no competitiva i festiva. És una carrera oberta a tots els públics i apte per a totes les edats, on es barrejarà la pols de colors, la diversió i la música.

Serà al Parc de la Devesa de Girona el 16 de setembre de 2017 a les 18 h, en un circuit de 2,5 km que tindrà diversos punts de llançament de colors i de música.

Al finalitzar la cursa hi haurà avituallament a més d’una festa final a càrrec d’un DJ i sorteig de regals entre tots els participants.

Tots els beneficis de la cursa aniran destinats a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer per la lluita contra el càncer i la investigació d’aquesta malaltia.

*Els colors en pols estan aprovats per la C.E. i compostos 100% de manera orgànica i natural, pel que no produeix al·lèrgia, no deixa residus ni perjudica el medi ambient. Estan elaborats a partir d’ingredients naturals com la farina d’arròs o la fècula de blat, colorants alimentaris i en alguns casos se’ls afegeix olor. La seva composició és 99% pols de midó, 0.08% de colorants i 0.02% d’aromatitzants.

*S’entregaran unes ulleres de sol als participants majors de 4 anys per tal de protegir els ulls de la pols.

*Es recomana als menors de 4 anys que portin les seves ulleres de protecció. Com a complement, es recomana portar un mocador a la cara/boca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *