AQUEST NADAL, EL MILLOR REGAL

Enguany s’estrena la triple Gimcana de Nadal d’en Xalarí: el peluix de la mascota del turisme familiar del municipi s’amaga en una quarantena d’aparadors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i amb l’ajuda d’un plànol orientatiu qui els localitzi i resolgui un conjunt de petits enigmes podrà recollir el seu obsequi a l’Oficina de Turisme.


Taller de Nadal amb en Xalarí

Un nou vídeo de la mascota que acompanya les propostes de turisme familiar.

Aquest cop el personatge proposa a grans i petits fer un arbre de Nadal amb diversos elements de material reciclat. Podeu seguir el tutorial complert al canal de YouTube de l’Ajuntament on també podreu recuperar i tornar a gaudir de tots els seus vídeos que ajuden als menuts a fer esport, a tenir rutines o a passar-ho bé amb les seves aventures o la seva animada cançó.


Noves ambientacions de Nadal

Més de 24.000m2 de llums de baix consum decoratius de baix consum i fil musical

Tothom que durant aquestes festes vulgui un record ben especial del Nadal al municipi es pot fotografiar amb diversos elements monumentals: el tió, el Pare Noel o el nou arbre amb leds a la Plaça de l’Ajuntament. Descobriu també la màquina de regals al giratori del Doctor Trueta i les noves decoracions i il·luminacions estrenades en diversos punts de Castell d’Aro o al Parc de Sant Ramon de S’Agaró.


Gimcana de Nadal d’en Xalarí

Fins a l’11 gener amb una triple proposta, una a cada vila del municipi

El peluix de la mascota del turisme familiar s’amaga ben disfressat en més d’una quarantena d’aparadors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Amb l’ajuda d’un plànol orientatiu qui els localitzi i resolgui un conjunt de petits enigmes podrà recollir el seu obsequi a l’Oficina de Turisme (també hi trobareu els plànols). Es recomana fer-les en horari d’obertura comercial.


Cicle de Nadal a Castell d’Aro

Fins al 6 de gener a les sales d’art del Castell de Benedormiens

Exposició del 41è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques i dels treballs de Nadal dels alumnes de les escoles: 20, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener (17-20 h), 27 de desembre, 2 i 3 de gener (11-13 h i 17-20 h). El veredicte del jurat es va conèixer diumenge passat a la mitja part del Concert de Nadal amb Gospel d’Aro i Coral de la Vall d’Aro, enguany a la Sala Polivalent.


Cicle d’Espectacles Familiars

Nova proposta cada tarda del 27 al 30 de desembre i el 2 i 3 de gener (18h)

El Parc Infantil de Nadal El Mar del Nens es reinventa i s’adapta a les circumstàncies actuals amb un espectacle diari amb Dreams Teatre, Soy La Fiesta, Rikus, David El Mag, El Gripau Blau i Cirquet Confetti al Palau d’Esports i Congressos amb tots els protocols de seguretat. Compra d’entrades (2’50 euros) anticipadament el línia o a taquilla (17 h) si n’hi ha de disponibles.


Escriu la carta als Reis de l’Orient

L’Ajuntament lliura gratuïtament un model per reflectir-hi tots els desitjos

Il·lustrada per XuxuLanstrum, els infants que encara no l’hagin escrit, poden demanar-la gratuïtament a l’Oficina de Turisme, Parc Infantil de Nadal, biblioteca, OAC Castell d’Aro, Castell de Benedormiens i centres cívics municipals.A partir del 27 de desembre poden desar-la a la Gran Bústia Reial a l’Av. de S’Agaró (c/ Pineda del Mar) de Platja d’Aro o lliurar-a durant la Nit de Reis.


Nit de Reis 2021

Proposta alternativa a la Cavalcada perquè tots els infants puguin veure a Ses Majestats

La Sala Polivalent i el Palau d’Esports i Congressos seran els espais per gaudir dels Reis de l’Orient, dimarts 5 de gener (18-20 h) amb tots els protocols de seguretat i inscripció prèvia: empadronats del 21 al 27 de desembre, i general del 28 de desembre al 5 de gener en línia al portal entrades o a l’OAC de Castell d’Aro, Oficina de Turisme, Àrea de Joventut i Mar dels Nens.


ACTIVITAT SUSPESA

Fira de Playmobil de Platja d’Aro

Durant el llarg cap de de setmana 8, 9 i 10 de gener de 2021

Segona edició temàtica dedicada a aquesta clàssica i popular joguina, ara al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro amb mostra de diorames, fira del col·leccionisme, activitats familiars i el concurs Troba el click perdut. Accés limitat a 300 persones per franges horàries de dues hores, amb totes les mesures de seguretat. Entrada solidària (2 euros) a la venda anticipadament en línia.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *