Archikidz Girona 2019

QUÈ? Taller d’arquitectura
QUI? Associació Archikidz Girona
ON? Claustre de la Mercè (Girona)
QUAN? Diumenge 22 de setembre de 2019 | 10 -13.30 h
PER A QUI? Per a menuts arquitectes +7
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS archikidzgirona.cat

Archikidz Girona és una associació sense ànim de lucre que té com aobjectiu promoure l’arquitectura i la creativitat entre els nens i nenes i les seves famílies amb la idea de ser observadors i d’analitzar i qüestionar la realitat arquitectònica que ens envolta.

Enguany els nens i nenes amb l’ajuda de voluntaris podran fer volar la seva imaginació per a crear el seu propi ESPAI PÚBLIC ideal a través d’una maqueta. Què entenen per espai públic els nens/es? Quins espais públics tenen a prop? Els millorarien? Més vegetació? Parcs més/menys lúdics? Segur que aquestes vacances heu estat en molts espais públics diferents que us inspiraran encara més!

Per a inscriure’s i més informació només cal entrar a la pàgina web www.archikidzgirona.cat i omplir el formulari. Recordeu que hi ha places limitades, no espereu a últim moment!

Quan ompliu el formulari teniu l’opció de participar en el sorteig de Eames Elephant Vitra gràcies a la col·laboració de Monapart, agència immobiliària. En acabar el taller se sortejarà.

Us deixem amb el cartell promocional d’ARCHIKIDZ GIRONA 2019, on el disseny del cartell ha estat realitzat per Quim Bota, guanyador del Concurs de dibuix per al cartell d’Archikidz Girona 2019. També li donarem el seu premi, gràcies a la col·laboració d’Hiperescola, juntament amb les dues finalistes Clara Anton i Ariadna Vidal.

No us ho penseu més i apunteu-vos al taller d’arquitectura multitudinari de Girona! Us hi esperem a tots/es! Gràcies a vosaltres i a l’equip dels nostres patrocinadors i col·laboradors l’Associació Archikidz Girona és possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *