BABY BITES 100% DELICADESA

BABY BITES 100% DELICADESA

A menutsGIRONA som molt fans de totes aquelles marques nascudes a prop de casa, de la mà de persones emprenedores i amb ganes de fer les coses ben fetes i amb molt de gust.

En aquest cas us parlem de Baby Bites, una de les marques de complements per a menuts menuts més divertides, pensada per als petits, però tinguen en compte els pares.

empresa

L’Andrea Durall i la Sofia Marqués són les seves creadores i des que es van posar mans a l’obra no han deixat de despertar somriures en tot el que han anat creant.

02-babybites03-babybites

 

El seu producte estrella són els sacs per a bebès, fets amb teixits 100% cotó, en forma de tauró, orca i estrella de mar. A més de ser còmodes i pràctics, també son molt resistents i versàtils. Tots els seus productes estàn fets a mà, amb materials de primera qualitat i gran varietat de colors i estampats. També han creat pitets i cobrebolquers d’una sensibilitat i delicadesa pròpies d’algú que estima el que fa i ho cuida fins a l’últim detall pensant en els menuts.

04-babybites05b-babybites

Us convidem a visitar la seva web amb botiga on-line o trobareu tota la colecció de sacs i accesoris: babybites

Eh que són genials? Doncs atenció perquè les amigues de babybites ens han regalat un sac model Babystar BEIGE per sortejar entre els nostres subscriptors.

270215_babybites

Per participar en el sorteig:

  1. Heu de ser subscriptors de menutsgirona.
  2. Fer-vos fans de Facebook de Baby Bites i de menutsGIRONA i compartir el sorteig amb els vostres amics de Facebook.
  3. Deixar un comentari en aquesta entrada de quin producte us ha agradat més de la seva col·lecció.

El sorteig queda obert des d’avui 27 de febrer i fins el dimarts 10 de març de 2015.Comunicarem els guanyadors a través de les nostres xarxes socials i per adreça electrònica.

Molta sort!

06-babybites

16 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *