Basia

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 29 de setembre de 2019 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts que descobreixen +3
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Basia

La Basia té cinc anys i viu a la ciutat amb els seus pares, el seu germà i un amic de peluix. De vegades, com qualsevol infant de la seva edat, s’enfronta a grans problemes i ho fa amb intel·ligència, curiositat i un particular sentit de l’humor. Veure el món des dels seus ulls és una descoberta constant i una aventura extraordinària.

L’arribada d’un nou germanet, una excursió al zoo en plena onada de calor, fer una amiga a l’escola, anar d’acampada o rebre la visita dels avis estant malalta són els episodis de la seva vida quotidiana que podrem observar sota la seva perspicaç mirada captivadora i el seu humor brillant.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Basia amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quin acudit brillant us ha dit últimament el/la vostre menut/da? 

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 26 de setembre a les 24 h.

17 Comments

 • Cristina ha dit:

  El nostre fill gran ens ha dit “el tete té una aranya el ull”per dir-nos que tenia una llaganya.

 • Aurora ha dit:

  “Dóna’m una mica de cafè amb llet que em vull quedar despert a veure el ratolinet Pérez”

 • Bet Poch Martí ha dit:

  La meva ja fa un temps em va preguntar si els cocodrils tenien penis, i quan li vaig dir que sí, que suposava que sí, va i pregunta: llavors, fan pipí drets? 😉

 • Marc ha dit:

  Abans d’anar a dormir, la nostra petita va deixar anar: “ara ja abaixo les persianes dels ulls, tenco la barraca… i s’ha acabat el bròquil!”

 • Alicia ha dit:

  Mama vull tatalana, jo li oferia crema catalana, i ella no ooooo tatalana…. I volia dir catalana, l’embutit i lo més graciós era la postura corporal i el to, volem dir: mama no m’entens… Catalana!!!

 • Olga Oliver ha dit:

  Quan un dia amb la petita vam veure un “ruc català” i ella em va preguntar: mama, i parla català??

 • Carme ha dit:

  Un dia estàvem esmorzant i ens va dir: “quan tingui cent anys ja aniré a l’institut”?

 • Anna ha dit:

  Cada dia en diu alguna. Però un tema recorrent és el tema de ser pare i tenir un nadó a la panxa.Com que ell es nascut per cesàrea i li he ensenyat la marca em diu un dia “ja m’està bé ser nen. Jo no vull que em tallin la panxa per treurem un bebé de dins”.

 • Òscar Figueras ha dit:

  El dissabte passat,amb el xàfec que va caure,la meva filla de quatre anys va relliscar i va deixar els pantalons xops.Vaig estar a l’eixigamans del restaurant mitha hora assecant-los,perquè no li semblaven prou secs.Després d’aconseguir que se’ls posés,surt el sol i cau a l’única bassa que hi havia en el nostre passeig.Tornem a unnlavabo per assecar els pantalons.Després de més de deu minuts,em diu”pare,quina pel.licula avui amb els pantalons”

 • Guacimara ha dit:

  L’enllaç a la web del Cinema Truffaut amb la informació no és correcte… L’actual és http://www.cinematruffaut.com/petit-truffaut-19b/
  Gràcies,

 • Bibian ha dit:

  Em diu “saps en Pere Pagès? No sé perquè li hem de dir pagès si no viu al camp ni te cap tractor” 😅

 • Iona ha dit:

  Fa casi un any que Hem augmentat la família…. i parlar del germà petit és recurrent. Ens va dir: què en farem quan creixi? El tornarem a la panxa??🤦🙆🤣🤣

 • MARTA B. ha dit:

  El meu fill explica repetidament un d’en Jaimito que va a comprar salsitxes i com que se les menja pel camí, es talla la “tita” i li porta a la seva mare. Es tronxa només d’anomenar la paraula “tita”, i jo no li veig GENS la gràcia! Què hi farem!

 • Laura Codina ha dit:

  El meu gran l’altre dia em va dir: mama aquesta nit me’n vaig de “juerga”. Hem quedat a les 12 de la nit amb ems amics al parc per jugar amb els aros perquè segur que a aquella hora no hi ha ningú i no ens els prendran!

 • Lluis Nuelk ha dit:

  La nostra filla Iris sempre diu: *jopetas*, quan s’enfada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *