Batiscaf al mar

ELS REIS ENS HAN PORTAT BATISCAF, UN CONTE PER SUBMERGIR-TE AL PLAER DE LA LECTURA

Des que hem iniciat l’aventura de menutsGIRONA, hem descobert molts de blocs, alguns d’ells ja els coneixíem i seguíem abans d’iniciar el nostre projecte, com és el cas de Kireei. Darrere d’aquest blog hi ha la Cristina Camarena, creadora i editora de la també revista kireei, que com el bloc, fa un recull de les coses més belles que pugueu imaginar, i sinó, comproveu vosaltres mateixos.

Des de fa uns mesos, la Cristina ha iniciat una nova aventura. Batiscafo, un projecte que ha posat en marxa amb el seu amic Nick Kearney, amb qui comparteix la passió pels contes infantils i la poesia. I així definiexen el projecte:

“Batiscaf és un petit Vehicle d’inmersió profunda. El nostre Batiscaf es diu Katiuska i està una mica avorrida amb el seu treball sota el mar. Un dia es veu alliberada pel calamar Humboldt per explorar els fons marins al seu gust. Les seves exploracions la porten per coves, grutes i estranys paisatges submarins on topa amb una sèrie de contes. Aquest llibre, Batiscaf al mar, els recull”

Així doncs, el primer llibre d’aquesta col·lecció és Batiscaf al mar, un llibre que conté 7 contes il·lustrats al llarg de 128 pàgines, pensats per a nens entre 6 i 11 anys aproximadament, encara que com sabeu la franja d’edats en contes infantils és molt relativa. Batiscaf està pensat per llegir-lo els adults als nens i gaudir en companyia, encara que per descomptat també per llegir-lo als nens sols. El projecte compta amb un un equip d’il·lustradors i autors fantàstics.

00_raton-desvan9

 

01_raton-el-desvan8

 

00_obtus2
Obtús pertinaç, escrit per Elena Ferro i il·lustrat per Mariona Cabassa.
00_nocilla2
El pot de nocilla, escrit per Noelia Terrer e il·lustrat per Subi.

 

Batiscafo també neix amb una web on podeu conèixer a fons tots els il·lustradors i autors d’aquest primer llibre i amb un bloc on exploren els aspectes relacionats amb els contes infantils i foment de la lectura. També el trobareu a les xarxes socials.

Si, com nosaltres, ets un enamorat dels llibres infantils i il·lustrats i vols gaudir d’una bona estona de lectura compartida amb els teus menuts, pots participar en el sorteig del llibre BATISCAF AL MAR enviant-nos un correu electrònic a concurs@menutsgirona.cat, amb l’assumpte BATISCAF, el teu nom complet i un telèfon de contacte. Teniu temps fins al dilluns 19 de gener.

Si no tens més espera i el vols ja, el pots demanar aquí.

 

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *