Bestiari

QUÈ? Concert presencial i online
QUI? Carles Belda, Gemma Abrié i Manu Sabaté
ON? Casa de Cultura (Girona)
QUAN? Diumenge 28 de febrer de 2021 | 18 h
PER A QUI? Per a menudes del bestiari
PREU? Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS casadecultura.org

Bestiari és una proposta musical i poètica que neix d’un llibre-disc que mostra 22 poemes de Josep Carner musicats pel compositor i pianista Joan Díaz, i és la tercera producció de la formació musical NewCat. En el format que es presenta es pot gaudir de les veus solistes de Carles Belda i Gemma Abrié, amb la col·laboració especial del multiinstrumentalista Manu Sabaté. La iniciativa s’emmarca en les commemoracions del cinquantè aniversari de la mort de Josep Carner (2020-2021).

A la pàgina web del projecte, a més, hi ha tot el contingut d’accés lliure, un play along per a infants o adults i partitures per poder cantar o tocar amb la música. En el disc, que es troba a Spotify, hi han col·laborat diversos cantants ,com Roger Mas, Gemma Humet, Marc Parrot, Carles Belda, Joana Comila, Gemma Abrié, etc. I el llibre-disc ha estat il·lustrat per exalumnes de l’Escola Massana, becats per NewCat i comissariats pel reconegut il·lustrador Arnal Ballester.

El Bestiari de Josep Carner va ser publicat l’any 1964 poc abans de la mort del poeta. El poemari, a més de la caricaturització d’animals per mitjà de la tendresa i la broma, va més enllà: conté una reflexió sobre la condició humana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *