BIBLIOTEQUES DE GIRONA

La Biblioteca Ernest Lluch i la Biblioteca Antònia Adroher, presenten…


Petita & gran | A càrrec de Cristina Noguer

Dimecres 13/05/20, 17.30 h

Què tenen a veure Frida Kahlo, Coco Chanel, Amelia Earhart o Agatha Christie? Doncs que les quatre foren unes dones extraordinàries i que van destacar dins del seu entorn professional. Dones úniques, lluitadores, revolucionaries, valentes, enginyoses i que han inspirat i segueixen inspirant a molta gent.

Podreu visualitzar-ho a la web en arribar dia i hora indicats.


La capsa de paraules: Temps de flors | A càrrec de Glòria Matas, Montserrat Rebollo, Maria Pastells i Anna Farrés. Edició: Blai Gasull

Dijous 14/05/20, 17.30 h

Us proposem un espai d’oralitat, de recuperació i descoberta de dites, paraules, refranys, endevinalles i lectura en veu alta. Cada dijous a la tarda obrirem “La capsa de les paraules” i per un instant ens deixarem captivar per la musicalitat dels nostres mots.

Podreu visualitzar-ho a la web en arribar dia i hora indicats.


Una RATOLINA, una NENA | A càrrec de Petita Companyia

Divendres 15/05/20, 17.30 h

Una nena, un nen, una ratolina valenta, un cocodril que mossega, i altres animals que es troben quan s’acosta l’hivern. “Una Ratolina, una NENA” és una proposta dirigida a nadons i infants petits, ja que conjuga la paraula rimada, la cançó i el gest, per donar forma a diferents contes i els seus habitants.

Podreu visualitzar-ho a la web en arribar dia i hora indicats.


El meu llibre preferit | A càrrec de Marta Feliu

Divendres 15/05/20, 18 h

Aquest mes de maig fem una sessió de club infantil especial: cada nen i nena participant escollirà un llibre de casa seva i l’explicarà als seus companys i companyes, intentant trobar paral·lelismes entre els uns i els altres. Segur que sortiran molt bones recomanacions, tu tries!

Els participants del Club es trobaran a la data i hora indicades i de manera virtual via viodeconferència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *