Binti

QUÈ? Cinema
ON? Cinemes Albèniz Plaça – Sala Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 29 de novembre de 2020 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts amb somnis +7
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.


I aquesta setmana: Binti

La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapi d’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial.

Aquest film aconsegueix sensibilitzar als nens i nenes a partir de 8 anys sobre qüestions com la immigració, l’ecologisme o la diversitat a les xarxes socials gràcies a la seva frescor i tendresa.

I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades.

menutsGIRONA sortegem 1 pack familiar entre els nostres subscriptors per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Què vol ser de gran el/la menut/da de casa?

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 26 de novembre a les 12 de la nit.

4 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *