Bon dia, món!

QUÈ? Cinema
ON? Sala Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 3, 10 i 17 d’octubre de 2021 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts cinèfils +5
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Bon dia, món!

En un entorn natural d’aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s’observen i s’empaiten. A l’aigua, un lluç de riu molt menut vol ser gegant, una jove libèl·lula vol aprendre a lluitar i una salamandra té moltes ganes de sortir de l’aigua per descobrir un altre món. A la riba del riu, un castor desitja construir el món a la seva manera mentre que un bitó vol arribar fins a la lluna volant. A dalt dels arbres, un mussol aixeca el vol i es creua amb un ratpenat a qui li agrada molt la música. Quan per fi clareja, uns cabussons emplomallats ballen, un blauet cerca el seu lloc sota el sol i una tortuga viu meravellada per aquest món tan agitat, manté la calma i desafia el pas del temps. Els nostres deu aventurers admiren la bellesa d’aquest món i se senten afortunats de ser-hi. I tots ells, davant de la natura que els envolta exclamen: Bon dia, món!

Bon dia, món! és un passeig per la naturalesa molt ben documentat que ens apropa a una fauna i una flora de paper, que alhora és molt realista. La natura ens acompanya i amb ella coneixem els éssers vius que hi habiten mentre ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta. Amb aquesta observació de l’entorn tan agradable també aprenem sobre nosaltres i l’aventura de crèixer.


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 3 packs de 4 entrades.

Sortegem 2 packs familiars entre els subscriptors per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Què és el primer que diu el teu menut/da quan s’aixeca?

També sortegem 1 pack familiar entre els nostres seguidors de FACEBOOK per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Estigues atent a les publicacions d’avui.

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 30 de setembre a les 12 de la nit.

24 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *