Bus a Cegues

QUÈ? La Ruta del Pa i del Suro
ON? Estació d’autobusos (Girona)
QUAN? Dissabte 3 de novembre de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts a cegues
PREU 4 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO xatic.cat

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitza enguany la tercera edició de la Setmana del Turisme Industrial. Es tracta de la millor oportunitat de viure el patrimoni industrial de Catalunya des d’una òptica totalment nova. Entre els dies 3 i 11 de novembre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses obren les seves portes al públic, amb gairebé un centenar d’activitats, perquè els visitants puguin descobrir de primera mà com es fan les coses.

Un any més, l’activitat estrella de la Setmana del Turisme Industrial és el recorregut sorpresa del Bus a Cegues. Enguany, però, el dissabte 3 de novembre, el bus de la XATIC comptarà amb fins a nou rutes diferents, de les quals l’únic que podran saber els participants és el nom de la ruta, l’hora de sortida i d’arribada.

Girona ha estat una de les sis ciutats escollides des de les quals s’inicia una ruta, la ͞Ruta del Pa i del Suro͟, amb sortida a les 9.30h i arribada a la ciutat a les 18h, ambdues a l’estació d’autobusos de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *