Calendari 2015 menutsGIRONA

Calendari 2015 menutsGIRONA

No volíem deixar que passes aquest primer any de menutsGIRONA sense celebrar-ho!

Si, si, el temps passa volant i ja fa un any! Ha estat un any molt intens on hem nascut, crescut i après moltes coses i volem seguir creixent i aprenent moltes coses més. Ha sigut un any on hem vist néixer un projecte que teníem en ment de feia temps. Un any de treball intens, on hem conegut a moltes persones, les més importants, vosaltres, els nostres seguidors, pares, mares, avis, tiets… I els menuts, que seguiu les petites coses que anem fent. Gràcies!

Els menuts són el nostre motiu de ser, són els que ens aporten alegria, i els que en molts casos ens empenyen a afrontar un any nou amb il∙lusió i plegat de petits grans moments. Per tots aquests motius hem decidit fer un calendari que reflecteixi tot això.

El calendari de menutsGIRONA, és un homenatge a vosaltres i als vostres fills, a la seva alegria, sinceritat, tendresa, curiositat, felicitat… per això hem triat 12 imatges etiquetades amb #menutsgirona de la colla d’Instagram, per protagonitzar el calendari. I no ha estat fàcil, perquè sou molts els que compartiu les fotos amb l’etiqueta, ja en tenim més de 600!

foto-2

 

ON COMPRAR EL CALENDARI?

Trobareu el calendari a la botiga TINTAXINA, a la Plaça Marquès de Camps 16 de Girona. Veure mapa aquí. El preu del calendari és de 10 €.

QUÈ MÉS?

Entre tots els nostres subscriptors sortejarem 3 fantàstics calendaris de menutsGIRONA. ¿Encara no ets subscriptor? Fes-te’n aquí.

guanyadors_calendari2015

 

I AIXÒ NO ÉS TOT…

El 10% dels guanys del calendari aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *