El calendari CARPE DIEM

Hola menuts! Ja teniu calendari pel 2014? Nosaltres us en volem presentar un…

Com ja va fer l’any passat, la botiga Otta Kids amb la col·laboració de 12 fotògrafes, ha preparat un nou projecte solidari en forma de calendari, per a recollir fons per la Marató de TV3 d’enguany. Com ja sabeu, la Marató d’aquest any es centrava en la investigació de les malalties neurodegeneratives, i cada calendari venut serà una aportació per a que les respostes que tots desitgem estigun més a prop.

Aquest calendari es presenta sota el lema CARPE DIEM, perquè “els nens són l’essència de la vida, son l’ARA. Ells viuen el moment i això fa que pintin de colors el nostre món”. En el calendari hi apareixen uns 90 nens, alegres, lluitadors, sincers, dolços, entremaliats, nens tímids, descarats, investigadors… en definitiva, nens feliços perquè no miren el futur i no pensen en el passat, només viuen l’ARA.

Aquesta és una bona ocasió per a fer una bona acció, adquirir un magnífic calendari pel 2014 i transmetre als nostres fills l’esperit solidari.

Per cert, sortegem un calendari CARPE DIEM per als nostres subscriptors!. El pròxim divendres 10, pel Facebook, revelarem el nom de qui se l’endurà a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *