Cançons per a infants i b…

QUÈ? Cinema
ON? Cinemes Albèniz Plaça – Sala Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 27 d’octubre de 2019 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts que descobreixen +2
PREU 5 € *Les entrades per aquesta sessió inclouran un 2×1 compensant la breu durada (30 minuts)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Cançons per a infants i bestioles

Una sèrie de contes sobre la vida animal, l’amistat i la complicitat. Una declaració d’amor, la relació entre joves i grans i el desig de viure aventures meravelloses i fantàstiques. Aquesta és una de les poques produccions que es dirigeix al públic més menut, a partir de 2 anys, i als seus pares.

Les peces musicals de Cançons per a infants i bestioles (Tänk om…, Linda Hambäck i Marika Heidebäck, 2014) estan protagonitzades per famílies de tota mena d’animals que habiten mons fantàstics plens de ritmes de jazz. La veu de Cèlia Pallí ens narra les seves vivències i ens convida a imaginar què passaria si ens transforméssim en una d’aquestes bestioles.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

 

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Cançons per a infants i bestioles amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Amb qui té més complicitat el vostre menut?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 24 d’octubre a les 24 h.

8 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *