Cavalcada i Campament Reial

QUÈ? Campament Reial i Cavalcada de Reis
ON? Cavalcades a Platja d’Aro (18 h) i Castell d’Aro (20 h) i Campament Reial
QUAN? Dissabte 5 de gener de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts de cavalcada
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO platjadaro.com

Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici faran la seva desfilada pels carres més cèntrics de les dues viles, amb les tradicionals visites a les esglésies i les cloendes als pavellons poliesportius.

Enguany l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’adhereixa la campanya #BaltsarDeVeritat de l’entitat Casa Nostra Casa Vostra, i ni Sa Majestat ni cap dels patges o membres de la comparsa del rei negre serà una persona amb la pell pintada, gràcies a la col·laboració de l’Associació Cultural Casaumï (Senegal).

La comitiva està encapçalada per la banda musical local El Caliu i altres propostes d’animació, entre ells també el Grup Casumaï amb música i ball tradicional diola de Casamance, Senegal. El seguici reial està format per un centenar de persones, que reparteixen 600 kg de caramels sense gluten fruit de la col·laboració del consistori amb l’Associació Celíacs de Catalunya. Per segon any consecutiu hi haurà Campament Reial, aquest cop instal·lata la Plaça els Estanys a Platja d’Aro (11-13.30 h i 16-18 h), amb les haimes dels seguicis dels tres Reis on s’hi podrà lliurar la carta o el darrer xumet a l’Ambaixador Reial, participar en els taller de fanalets i maquillatge o gaudir de la proposta Jugantots!: una vintena de jocs tradicional en format gegant per a tota la família.

Recorregut…

A Platja d’Aro, inicien el recorregut a les 18 h, al c/ Juli Garreta (fins al giratori Dr. Josep Trueta), i continuen direcció nord per l’Av.de S’Agaró (fins el giratori de l’Ajuntament), l’Av.Castell d’Aro, c/ Puig S’Agoita i visita a Església de Santa Maria (amb adoració al nen Jesús). Després pel c/ Vicenç Bou fins a Av.Castell d’Aro, per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos on sónrebuts per l’alcalde i autoritats, i a on tots els infants presents reben un obsequi (obertura de portes 19 h).Tot seguit, es traslladen a Castell d’Aro, on la cavalcada comença a les 20 h, i manté el recorregut habitual: Ses Majestats arriben per l’Av.de la Platja, travessant la Plaça Poeta Sitjar, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar a peu per les escales per a vianants fins a l’Església de Santa Maria, on també fan l’adoració al Nen Jesús. Tot seguit, retornen fins a la Sala Polivalent on són rebuts, de nou, per l’alcalde i les autoritats locals. Després de les salutacions i els discursos reials els infants presents reben un obsequi commemoratiu (obertura de portes 20.30 h).

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *