Cerca i troba

“Cerca i troba. Museus de les comarques de Girona”

Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona
Il·lustrat per Roser Matas
Totes les edats
Tapa dura
Llibre multilingüe: català, castellà, anglès i francès
Pàgines: 64
Preu: 15 €
Editorial: Mediterrània

La Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona va presentar a finals d’any el projecte editorial “Cerca i troba”, editat per l’editorial Mediterrània, per apropar de forma lúdica a grans i petits als museus i espais de les xarxes territorials de la comarca de Girona. 


Aquest projecte editorial s’emmarca en un projecte existent de les xarxes territorials de museus de Catalunya, el qual és de caràcter transversal i territorial.


El llibre il·lustrat per Roser Matas, il·lustra els 26 museus que formen part de la xarxa gironina i 300 objectes que grans i petits hauran de cercar recorrent les diverses seus museístiques. En el llibre es dedica una làmina il·lustrada per cada museu on apareixen els objectes a cercar a cada seu, per altra banda inclou informació d’ubicació del museu i la seva pàgina web.


Una entretinguda i divertida recerca per als més petits, ja que podran jugar i descobrir el patrimoni cultural català alhora que aprenen. El llibre a la seva part final inclou un apartat de curiositats per continuar cercant diferents elements a les il·lustracions, a més de disposar d’un codi QR que permet ampliar la mida de la lletra i fer una lectura de pantalla per a persones cegues o amb dificultats visuals.I atenció famílies! Aquí la sorpresa! A menutsGIRONA sortegem 2 llibres il·lustrats de “Cerca i troba. Museus de les comarques de Girona” Com?

Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:

Heu visitat algun dels museus de les comarques de Girona amb els menuts? Quin?

El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 8 de juny i fins al dimarts 14 de juny a les 12 de la nit.


També sortegem 1 exemplar en el nostre perfil d’Instagram. Seguiu-nos i estigueu atents per comentar en la publicació que trobareu amb aquesta imatge.

Molta sort i moltes lectures i aventures compartides a les comarques de Girona!20 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *