Ciència al carrer

QUÈ? Taller
QUI? Campus Aigua de la Universitat de Girona
ON? Seu de la Generalitat (Girona)
QUAN? Divendres 22 de març de 2019 | De 16 a 18 h
PER A QUI? Per a menuts amb consciència
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho

Vols saber quines son les espècies de peixos autòctones de Catalunya? Vols conèixer comfunciona una depuradora, o per què l’aigua sí que té gust? I escoltar el viatge de la Wahiva? Vine a descobrir-ho a la jornada de tallers de ciència i de contes que farem per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua el 22 de Març a la tarda.

El campus Aigua de la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Girona s’han unit per organitzar una jornada de tallers divulgatius de Ciència i un debat sobre plàstics i contaminació per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Serà el proper 22 de Març de 4 a 8 de la tarda a la Seu de la Generalitat a Girona.

A partir de les 6 tindrà lloc una taula rodona amb la participació d’experts de diferents àmbits relacionats amb l’aigua i els residus, per parlar i debatre sobre els efectes i principals problemes que comporta la presència de plàstics en el medi ambient i a les nostres vides.

La jornada està organitzada per la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Girona, amb laparticipació de diferents científics i estudiants de la Universitat, així com d’associacionsmediambientals de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *