Concurs d’amanides

Concurs d’amanides

Ja sabeu que a menutsGIRONA som molt de cuinar, i més encara de proposar que siguin els menuts els que ho facin! Doncs en aquesta ocasió us volem convidar a participar en un concurs culinari per a petits xefs…

I és que per tal de promoure una alimentació sana i fomentar la presència dels horts a les nostres escoles, l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, l’Associació de Comerciants de la plaça del Mercat del Lleó i l’escola d’Hostaleria han convocat el VI Concurs d’Amanides adreçat a menuts d’educació primària i a les seves famílies.

Què heu de fer?

Tan sols elaboreu una amanida que inclogui, com a ingredient principal, algunes hortalisses com les que conreeu a l’hort de l’escola o de casa. I després ompliu el full que l’organització facilita i seguiu les bases del concurs. És molt fàcil, oi?

D’entre totes les amanides enviades, es seleccionaran les 18 millors i aquestes es faran en directe el divendres 17 d’abril a l’escola d’hostaleria de Girona.

>>> Bases del concurs

>>> Full d’inscriupció

Teniu temps de presentar les receptes fins al dimecres 8 d’abril de 2015.

I el premi? Què serà, què serà…

Doncs mireu, resulta que hi haurà 3 premis per a 3 categories diferents: amanida més gustosa, amanida més de l’hort i amanida més ben presentada.

Els premis, atorgats per l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, consistiran en un àpat per a les famílies guanyadores en un restaurant de la ciutat associat a l’AHTRG.

Apa doncs! A cuinar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *