Contes 1.0

QUÈ? Teatre
QUI? Companyia Teatre la Fuga
ON? Teatre (Blanes)
QUAN? Diumenge 12 de novembre de 2017 | 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts 1.0
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO teatredelacostabravasud.cat

Contes 1.0 és un espectacle que parla de l’evolució dels contes tradicionals. Guanyador del premi del públic al millor espectacle de la Mostra d’Igualada 2017.

En Manel és un adolescent que està enfadat amb tot i amb tothom. Un dia apareix en una casa abandonada on hi ha uns objectes que parlen i un personatge estrany i misteriós. Entre tots hauran de salvar el món dels contes. Ho aconseguiran?

Venda d’entrades anticipades a la taquilla del teatre els dijous i divendres de la mateixa setmana de l’espectacle de 17.30 a 19.30 h i una hora abans de l’espectacle. / Descompte 10% per a família nombrosa : cal que desplegueu la pestanya quan tingueu seleccionada l’entrada per aplicar-vos els descompte. / Abonament per la compra de 3 espectacles diferents : 10 % (cal anar a  a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar Abonaments 3 espectacles) / Paquet 6 espectacles : 30 € (cal anar a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar Paquet 6 espectacles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *