CONTES 1.0

QUÈ? Teatre familiar
QUI? Cia. Teatre a la Fuga
ON? Teatre Municipal (Banyoles)
QUAN? Dissabte 18 (19 h) i diumenge 19 (12 i 17 h) de març de 2017
PER A QUI? Per a menuts amants dels contes
PREU 5 € | 7 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES cultura.banyoles.cat

En Manel és un adolescent que està enfadat amb tot i amb tothom. Un dia apareix en una casa abandonada on hi ha uns objectes que parlen i un personatge estrany i misteriós. Entre tots hauran de salvar el món dels contes. Ho aconseguiran?

Banyoles és una ciutat amb una llarga tradició teatral i destaca per la seva gran activitat en el món de les arts escèniques. Actualment, són 9 les companyies teatrals que conformen el panorama escènic d’aquest moment. Per primera vegada però,  es produeix un espectacle de teatre familiar amb sabor banyolí. Neix dons la productora Punt Produccions Teatrals, SL i amb ella la Cia. Teatre a la Fuga per donar espai a la producció i a la creació d’espectacles per a un públic familiar.

Aquest any 2016, la companyia Teatre a la Fuga posa en marxa el seu primer espectacle teatral amb molta il·lusió i amb la voluntat de donar continuïtat al projecte, produint més espectacles de teatre familiar.

I com no podia ser d’altra manera, Xarxa Banyoles i l’Ajuntament de Banyoles, dona suport a aquesta iniciativa amb l’objectiu de fomentar la producció familiar a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *