De poetes, cançonetes

QUÈ? Concert familiar
QUI? Toni Xuclà
ON? Espai Marfà (Girona)
QUAN? Dissabte 18 de març de 2017 | 11:30 h
PER A QUI? Per a menuts poetes
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO girona.cat/ca/marfa_agenda2/

De poetes, cançonetes és un espectacle per gaudir en família a partir de textos de grans poetes catalans musicats per Toni Xuclà. La Mireia i en Toni duen a sobre tot el que necessiten per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i el més important, una maleta màgica plena de poesia.

Amb cançons infantils fetes amb poemes originals, els nens i nenes cantaran, sense adonar-se’n, versos dels grans poetes en llengua catalana: Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill.

Els poemes triats són tots molt visuals i fàcils de memoritzar, parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, dels astres i també de la vida quotidiana. I és que el text poètic és un dels millors instruments per descobrir les possibilitats d’expressió que ofereix la paraula en edat infantil ja que convida al joc i a manifestar l’insòlit, l’absurd i els matisos més sorprenents d’allò que és real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *