Decoració de festes a l’estiu

Tots sabem que la millor època de l’any per gaudir de les festes és l’estiu. Pots decorar la teva festa amb colors vius, fer-la en llocs a la natura, amb jocs d’aigua, i quedar-te fins tard amb els amics.

Avui t’explicaré com pots decorar la teva festa a l’estiu.

 

Escollir el lloc

Tots sabem que una de les coses més importants quan has de fer una festa és escollir el lloc a on celebraràs la festa. El lloc ha de ser accessible.

Hem de pensar si a la festa vindrà l’àvia o la tieta gran. Pense-m’hi quan escollim el lloc de la festa.

És important que tinguis espai per poder col·locar taules, cadires o fins i tot per poder fer jocs.

Els espais que més s’utilitzen per a realitzar festes a l’estiu són: parcs amb taules de pícnic, el jardí de casa, a la piscina del poble (s’ha de demanar permís), si tens una casa gran, ho pots fer al menjador, a les àrees de pícnic habilitades per poder menjar, etc. En general el millor espai per poder celebrar les festes és a la naturalesa. Sempre has de tenir en compte que si ho fas en aquests espais, procura deixar-ho tot net i recollir sempre les escombraries abans de marxar. Entre tots hem de cuidar els espais comuns.

 

Decoració

La decoració a les festes d’estiu ha de ser alegre i amb colors vius. A mi m’encanten les festes que tenen colors fúcsia, grocs, vermells, verds mint i turquesa. No tots s’han de posar alhora, els he enumerat però no s’han de posar tots a la mateixa festa. ;P En funció de la temàtica de la festa pots escollir el color.

Com pots veure hi juga un paper molt important la papereria, I jugar amb els elements de la temàtica. Les temàtiques que més s’utilitzen a l’estiu són:

Festa tropical

Tens la nostra temàtica Party Summer al web que et combinarà perfectament amb la teva festa. http://mammadecora.com/producto/party-summer/

Festa de fruites

Si vols la papereria amb una temàtica com aquesta, no dubtis a demanar-la a hola@mammadecora.com

Festa de gelats

Si vols la papereria amb una temàtica com aquesta, no dubtis a demanar-la a hola@mammadecora.com

Festa del mar

Tenim aquesta temàtica al web: http://mammadecora.com/producto/party-el-mar/

Activitats per fer amb nens a la festa

Si es fa una festa a l’estiu, s’han de fer jocs d’aigua! És imprescindible que un dels jocs que es realitzi a la festa sigui relacionat amb l’aigua.

Aquí tens exemples de jocs per fer a la teva festa d’estiu:

Menjar

A l’estiu el que millor funciona a totes les festes és la fruita. És un aliment refrescant, amb aigua i que als nens els hi encanta!

Hi ha moltes maneres de decorar la fruita, has provat de posar-ho en pràctica en alguna festa teva?

Recorda que si vols que unes professionals et muntin la teva festa d’aniversari, I que no t’hagis de preocupar per res, tenim el nostre servei Party Planner a on t’aconsellarem I organitzarem la teva festa. http://partyplannersgirona.com/

I per celebrar que és estiu i que comencen les rebaixes, a Mamma decora ens avancem a elles per donar EXCLUSIVAMENT un val descompte d’un 20% per utilitzar al web. Solament els lectors de menutsGirona podreu gaudir d’aquest descompte.

CODI: menutsgirona

Fotos de capçalera: Sara Cuadrado https://www.saracuadrado.com/
Fotos interiors via Pinterest.

Judit
www.mammadecora.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *