DESCOBREIX A QUEEN AMB MOMO

QUÈ? Descobreix a Queen
QUI? Xics‘n’roll
ON? Sala La Mirona (Salt)
QUAN? Diumenge 8 d’abril de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts queens
PREU Fins a 3 anys: Gratuït | De 3 a 18 anys: 8 – 10 € | +18 anys: 10 – 12 € | Pack familiar: 25 – 30 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO xicsnroll.cat

“The Show Must Go On” va dir Freddie Mercury i 25 anys després que ens deixés, és el que proposa “MOMO”, continuar amb el “show”.

El fet d’haver estat l’única banda de parla hispana triada per tocar a la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i el suport explícit de Brian May que va dir: “Momo és un artista que li hagués encantat a Freddie. Té una descarada qualitat, no coneix la por i canta com el mateix diable” avalen l’impressionant espectacle que oferirà Momo. El mateix Brian May va triar a MOMO per protagonitzar la versió espanyola del musical “We Will Rock You”, juntament amb la seva gran banda.

XICS’N’ROLL

Xics’n’Roll és un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

menutsGIRONA sortegem 2 packs familiars entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Descobreix a Queen de la mà dels amics del Xics‘n’roll. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> El vostre menut es queda bocabadat quan balles què?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 5 d’abril a les 24 h.

 

25 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *