Descobreix els teus talents

Recordeu aquell post d’#educamenuts que parlava de les intel·ligències múltiples? Començava així: “Qui és més intel·ligent: Stephen Hawking o Messi? Mozart o el Dalai Lama? Jacques Cousteau o Pablo Picasso? Nelson Mandela o Shakespeare? Tots ells tenen intel·ligències excepcionals, però que pertanyen a camps diferents que s’han desenvolupat en zones diferents del cervell.”

Doncs ara us volem presentar un projecte relacionat amb les intel·ligències múltiples, i dirigit a descobrir els talents dels nostres fills… Descobreix els teus talents és una col·lecció de dos contes que ens serveix als pares per identificar quins són els talents dels nostres fills.

verkami_fe3188c946016af2b05405eb6b2870bf

Aquesta col·lecció forma part del projecte impulsat per la Fundació per a la Creativació, una entitat sense ànim de lucre que impulsa un programa educatiu pioner que potencia les capacitats creatives i innovadores a les escoles d’educació primaria pel qual ja hi han passat més de 4.000 alumnes.

De què va? Com funciona?

El protagonista, en Tivo Creatiu, un nen amb el súper-poder de la imaginació, inicia l’aventura amb l’explorador James Cook a la recerca d’un tresor molt preuat. Per descobrir-lo els menuts hauran de superar unes fitxes o proves relacionades amb cadascun dels talents.

La col·lecció ve acompanyada d’unes fitxes, on els nens posaran en pràctica cadascun dels talents a la vegada que ajudaran a en Tivo a resoldre el problema en el qual es troba. També s’inclou un test d’avaluació per tal que cada nen identifiqui quins talents té més desenvolupats.

El projecte a Verkami…

Actualment, el projecte Descobreix els teus talents, està fent una campanya de micro-mecenatge a Verkami amb l’objectiu d’imprimir més exemplars dels contes, per tal que tots els menuts descobreixin quins són els seus talents.

Si voleu col·laborar en incrementar l’objectiu de la campanya, i a fer alguna aportació per aconseguir una de les recompenses per als mecenes, us convidem a fer-hi un cop d’ull i a descobrir aquest projecte pioner i transformador.

>>> Visiteu la campanya a Verkami aquí.

Afanyeu-vos, que tan sols queden 4 dies per tancar el Verkami!!!

 

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *