Dia del Circ

QUÈ? Circ, dansa, humor, música, titelles, clowning…
ON? Diversos espais (Breda)
QUAN? Divendres 16 i dissabte 17 de novembre de 2018
PER A QUI? Per a menuts amants del circ
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO breda.cat

El Dia del Circ, el festival d’arts de circ de Breda, arribarà a la seva quarta edició els propers 16 i 17 de novembre. L’esdeveniment, organitzat per l’associació sense ànim de lucre Contaminando Sonrisas amb la col·laboració de l’Ajuntament de Breda i altres entitats i associacions es consolida com a proposta d’oci per a tota la família amb una finalitat solidària.

El tret de sortida serà divendres 16 amb un espectacle a càrrec dels alumnes de l’escola de circ LOS, situada al Baix Montseny. D’aquesta forma s’obre el festival a altres propostes de circ del territori. Posteriorment hi haurà dues actuacions musicals.

El gruix d’activitats arribarà el dissabte 17, amb més d’una trentena d’espectacles i activitats des de les 10.30 del matí fins ben entrada la nit. Enguany al voltant d’una desena d’aquests espectacles es faran en doble sessió per a poder captar millor l’afluència de públic.

Durant el matí el protagonista absolut serà, com cada any, l’escola de circ express, una sèrie de tallers per a la mainada on podran aprendre diverses especialitats de circ, com malabars, equilibris, exercicis de slackline o de trapezi, entre d’altres. La tarda serà el moment on més ventall d’opcions es podran trobar, amb espectacles de dansa, humor, música, titelles, clowning i altres especialitats relacionades amb el circ. Un cop arribada la nit serà el torn d’un cabaret multidisciplinari amb diverses actuacions curtes de diferents varietats en un mateix espectacle. La nit també portarà un espectacle amb malabars de foc i un concert seguit d’un punxadiscos que oferirà una sessió amb cumbia, balkan i swing per tancar la nit.

El festival es complementarà amb altres propostes com un mercat d’artesania, instal·lacions artístiques, parades promocionals, food trucks i diversos tallers com un de pinta cares o un per a aprendre a jugar amb un dapo, una estrella de vuit puntes amb la qual es poden fer dansa, esport o malabarismes. Alhora hi haurà una exposició fotogràfica amb imatges dels diferents viatges de l’associació per tot el món durant aquests últims anys i les experiències que hi ha viscut.

>>> Consulta el programa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *