DIC-DIC, el dictat multilingüe

DicDic-kalimba

Hola menuts! Us agraden els jocs de paraules? Us fiqueu davant la tele i no podeu apartar la vista del Gran Dictat? Heu sentit a parlar de DIC-DIC? Doncs volem recomanar-vos aquesta aplicació…!

DIC-DIC és un joc educatiu infantil perquè els menuts de la casa practiquin l’escriptura i la correspondència so-grafia. És una aplicació i de funcionament senzill i intuïtiu, on els nens i nenes hi poden jugar amb completa autonomia i seguretat.

L’aplicació de creació gironina, permet escollir el nivell de dificultat en què es vol jugar, quina llengua es vol practicar i l’ús o no de pistes. DIC-DIC és un joc atractiu per a nens i nenes dels 3 als 8 anys i adequat tant per la pràctica de la llengua materna com per adquirir vocabulari i coneixements d’ortografia d’una llengua estrangera.

shot 1 cat

Dic-Dic és una de les 10 apps educatives per a iPad més descarregades de l’App Store de l’estat Espanyol i s’ha situat en els rànquings de les apps educatives més descarregades en les botigues de nombrosos països, com ara Brasil, el Regne Unit, els Estats Units, França, Itàlia… i molts altres.

A dia d’avui, el Dic-Dic ha estat descarregat per usuaris de 63 països diferents dels cinc continents i s’hi han jugat més de 30.000 partides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *