Didongo

Hola menuts! Us volem presentar una iniciativa que barreja l’art, la creativitat, les manualitats… i que entusiasma a tots aquells menuts que ja l’han provat. Coneixeu Didongo? No!?

Us en fem cinc cèntims…

Didongo és el projecte de tres mares emprenedores de Barcelona, que conscients de la importància de fomentar la creativitat i estimular les habilitats dels menuts de la casa, ens proposen un kit d’activitats d’allò més originals i sorprenent perquè els pares i fills comparteixin jocs i manualitats.

Què hi ha al kit Didongo…

Cada kit Didongo conté tot el material per realitzar dos (o més) activitats creatives i manuals, amb les corresponents instruccions i suggeriments per jugar-hi. Cada mes les activitats i els materials canvien i es centren en una temàtica diferent, perquè Didongo és una ‘caixa de sorpreses’ 🙂

Els kits es dirigeixen a les famílies i als menuts d’entre 3 i 7 anys.

Quina pinta tenen…

De fet ho podeu constatar a les imatges, però una de les coses que ens encanta de Didongo és la seva acurada estètica. I és que cada mes, un artista diferent s’encarrega de les il·lustracions, que converteix cada mes al kit Didongo en una experiència única. A més, tots els materials del kit són de qualitat i estan orientats al tracte dels menuts, no contenen materials tòxics, les caixes són de cartró 100% reciclat, i tot el material imprès inclòs en els kits és imprès en paper reciclat 100%.

També ens encanta que la mateixa caixa del kit ja formi part del joc… A Didongo tot està pensat per a viure una experiència 100% creativa.

Didongo - menutsGIRONA

Com funciona…

Només has de triar el teu pla de subscripció que pot ser mensual, semestral o anual. Després de subscriure’t reps cada mes un kit diferent. Didongo vol ser també una experiència que fomenti l’amor per la lectura i l’aprenentatge, així com la cultura del reciclatge. Per això cada mes inclou un conte infantil i les instruccions per a una activitat més de reciclatge.

I a més…

Didongo també disposa d’un espai privat al seu web, on els pares podem trobar més suggeriments per continuar jugant amb els menuts, i un blog per trobar i compartir manualitats, idees i experiències.

I ara ve la sorpresa…

SORTEGEM UN KIT DIDONGO (aquest)! En voleu un? Heu de complir 3 requisits:

1. Ser seguidor de #menutsGIRONA a FACEBOOK
2. Ser seguidor de Didongo a FACEBOOK
3. Escriure un comentari al post del FACEBOOK dient quin és el joc preferit del teu/s menut/s. Teniu temps fins el dilluns 9 de juny.
Sort!!!

1 Comment

  • Eva Montearriba Perucho ha dit:

    La última manualitat que hem fet amb el meu peque de 4 anys ha estat un diorama dels animals polars per l’escola 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *