Dos col·legues al rescat

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 14 de maig de 2017 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts al rescat +6
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Dos col·legues al rescat

Amb un humor i un disseny de personatges capaç de divertir a un gran rang d’edats, aquest film explica la història de com dos despistats amics que viuen en un túnel de les vies de tren i el seu indescriptible teixó acaben salvant a la humanitat. Un improbable succés que es dóna quan decideixen ajudar a la filla d’un científic a rescatar al seu pare, segrestat per un malvat per crear un sèrum que transformarà als humans en robots.

I aquí tenim la sorpresa…

A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Dos col·legues al rescat amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> I aquesta setmana, d’on heu hagut de rescatar el vostre menut?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 11 de maig a les 24 h.

13 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *