Ecomuseu Farinera

L’Ecomuseu Farinera també ens acompanya en aquests dies de confinament amb un seguit de propostes que us deixem en aquest enllaç:


Una setmana més i d’Empúries i donada la perllongació de la situació de confinament, l’Ecomuseu Farinera de Castelló, posa a la vostra disposició diverses propostes de descarregables:

  • Endinsa’t en el món del blat tot jugant. Us presentem una opció pels més petits de la casa. Què us sembla resoldre una sopa de lletres? Tranquils tindreu l’ajuda del farinó de la revolució farinòfila que ho sap tot sobre el blat i els altres cereals. Us podeu descarregar l’activitat aquí.
  • Descobreix el paper del blat en l’ecologia humana. Una proposta pels amants del medi ambient. L’Ecomuseu Farinera us permet llegir en format ISSU la publicació: Blat, farina i paisatge. Una publicació que ens acosta al procés de mòlta del gra i a les problemàtiques socioambientals del model de consum alimentari. Feu-hi una lectura a: issuu.com/nuricre/docs/biotecblatb
  • Descobreix els cortals de l’Empordà. Aquest cop posem a la vostra disposició el catàleg Paisatge Latent. Closes, cortals i cortalers. El catàleg recupera la memòria i la identitat dels homes i dones i les seves històries de vida als cortals i les closes; els dos elements més emblemàtics d’aquest paisatge singular que hi ha a l’entorn de l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries. Molt recomanable per les imatges que vàrem poder recuperar dels arxius familiars!. issuu.com/nuricre/docs/cat_cort__ltim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *