EDUIOGA

A menutsGIRONA som molt fans de totes aquelles iniciatives que promoguin l’esport i els hàbits més saludables entre els més menuts. Per això quan ens van parlar d’EDUIOGA vam creure convenient explicar-ho a tota la colla!

Què és EDUIOGA?

EDUIOGA és un joc de ioga innovador, plagat de valors i que recupera hàbits posturals sovint oblidats pels menuts i els no tan menuts.

Tal com ens explica la seva creadora Queralt Vilanova, professora de ioga i Emma Sala, il·lustradora i practicant de ioga, hi poden jugar persones d’entre 3 i 99 anys. I és un joc ideal per jugar-hi entre 2 i 8 jugadors. Conté 27 cartes en total: 20 cartes de postures de ioga més 4 cartes de respiracions, més 2 cartes de contes, més 1 carta amb les regles del joc.

A part de tot això ens encanta la seva presentació i disseny, on ressalten els elements animals o elements de la natura.

00-eduiogaCom s’hi juga?

Eduioga ens proposa dues regles de joc, una de memòria on es practiquen les postures i l’altra, més creativa i en grup, els nens han d’inventar i representar una història amb totes i cadascuna de les cartes que els ha tocat. Darrere de cadascuna de les cartes hi podem trobar tres apartats: Com ho fem, Com ajuda el nostre cos i Com ajuda el nostre humor. Per completar el joc de ioga hi ha dues cartes on s’expliquen dos contes, els quals ens donen dues lliçons importants per la vida: El camí de la font, descriu la necessitat d’estimar-se i valorar-se a un mateix i El conte de la felicitat que ens mostra on hem de buscar per trobar la felicitat.

Què més…

Eduioga va obtenir el primer premi Ibertoy de joguines el passat 2014 en la categoria de sociabilització “imitación a la vida”. Les creadores del joc, practicants de ioga i mares, van rebre el premi durant la Fira del Joguet Ibertoy, que reconeix els millors jocs i productes infantils de l’any.

I a més…

També tenen un llibre de Mandales, una llibreta amb 24 il·lustracions impreses sobre paper reciclat. Amb aquestes làmines els menuts pintaran i també podran crear els seus propis Mandales. També hi trobaran un recull de petites idees per posar en pràctica a la vida diària i que et faci sentir bé.

Pintar aquests Mandales afavoreix la concentració i estimula la imaginació alhora que posa en ordre les idees. I la repetició del traç fa que sigui cada vegada més fàcil relaxar-se i deixar-se portar pels seus colors.

Us convidem a visitar la seva web: www.eduioga.com

I atenció!

Els amics de Eduioga ens han regalat 1 joc de cartes + 1 llibre de Mandales per sortejar entre els nostres subscriptors.

02-eduioga

Per participar en el sorteig:

  1. Heu de ser subscriptors de menutsgirona.
  2. Fer-vos fans de Facebook de Eduioga i de menutsGIRONA i compartir el sorteig entre els vostres amics perquè tots puguin participar i gaudir d’aquestes joguines.
  3. Deixar un comentari en aquesta entrada de com es relaxen els vostres menuts.

El sorteig queda obert des d’avui 9 de febrer i fins al 22 de febrer de 2015.

Comunicarem els guanyadors a través de les nostres xarxes socials i per adreça electrònica.

Molta sort!

17 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *