El bagul de la música…

QUÈ? Concert familiar
ON? Espai Marfà (Girona)
QUAN? Dissabte 16 de novembre de 2019 | 11.30 h
PER A QUI? Per a menuts tradicionals +6
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS girona.cat

El bagul de música tradicional és alhora un espectacle i un taller familiar per donar a conèixer quins són alguns dels instruments tradicionals més coneguts del Pirineu i la resta de Catalunya. Durant aquesta estona escoltarem, per exemple, el so de la gralla, el flabiol, el pandero quadrat, les ocarines o l’acordió, i cantarem plegats tonades occitanes i catalanes, aprendrem què vol dir caixa de ressonància o la importància de la vibració per aconseguir el so i ballarem conjuntament les danses més animades del territori.

A càrrec de Duo Daura, un projecte que neix l’any 2012 amb el propòsit de buscar noves sonoritats d’arrel amb l’acordió, la gralla i altres instruments de vent tradicionals, per donar a conèixer la música tradicional del Pirineu. Està format per Pilar Planavila, acordionista, compositora de cançons infantils i musicoterapeuta, i Ivan Caro, dinamitzador social i cultural, músic folk, professor de gralla i flabiol i mestre de danses.

*Cal fer inscripció prèvia per reservar entrada. Les entrades es recolliran el mateix dia de l’espectacle a partir d’una hora abans de l’inici.

INSCRIPCIONS, AQUÍ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *