El cargol i la balena

QUÈ? Cinema
QUI? Cinema Truffaut
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 13 de març de 2022 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts cargols +3 anys
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

Dels productors de pel·lícules com El Grúfal, Zog i La rata pirata, arriba aquesta nova aventura acompanyada de tres curtmetratges tocats pel poder del mar

El Cargol i la Balena és l’adaptació cinematogràfica d’un conte de l’escriptora Julia Donaldson i l’il·lustrador Axel Scheffler. Ells són el tàndem creatiu més popular del Gran Bretanya pels seus llibres infantil, plens d’humor, rimes disparatades i personatges entranyables.

Una tendra història d’amistat entre un petit cargol aventurer que vol descobrir món pujat a la cua d’una balena geperuda, acompanyada de tres curtmetratges sobre el poder del mar. 


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades.

Sortegem 1 pack familiar entre els subscriptors per anar a la Sala Truffaut. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Quin viatge ha marcat el teu menut/da?

* Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 10 de març a les 12 de la nit.

12 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *