El llop ferotge

QUÈ? Actors, titelles i màscarres
QUI? La companyia del Príncep Totilau
ON? Plaça de l’Ermengarda (Palafrugell)
QUAN? Dissabte 23 d’abril de 2022 | 12.00 h
PER A QUI? Per a menuts ferotges
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES palafrugellcultura.cat

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

El paper de les mares. Donarem veu als testimonis més importants dels tres delictes del llop ferotge: les mares. Pujaran a declarar la mare de les set cabretes, la mare de la Caputxeta i la mare dels tres porquets.

Tres contes populars. La causa contra el llop ferotge és molt llarga, però en aquest judici explicarem els seus tres casos més importants: les set cabretes, la Caputxeta vermella i els tres porquets.

Aquest espectacle té com a objectiu explicar els contes clàssics que ens ha deixat la tradició, sense modificar-ne la història. D’altra banda, el marc del judici popular ens permet reflexionar sobre temàtiques que toquen el públic contemporani de molt a prop: la convivència entre la gana i l’abundància, la justícia convertida en espectacle, el paper de les mares a l’actualitat, la moda dels ecologistes i les noves “espiritualitats”… I moltes altres coses, tractades amb humor per tal d’obrir un debat amb els espectadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *