El Sr. Branquilló i l’escombra voladora

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 14 de gener de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts voladors +4
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: El Sr. Branquilló i l’escombra voladora

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG DE 2 PACKS FAMILIARS DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 2 packs de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure El Sr. Branquilló i l’escombra voladora amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Què és el que la vostre menut ha celebrat més aquest Nadal?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 11 de gener a les 12 h del migdia.

26 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *