El vent entre les canyes

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 3 de febrer de 2019 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts d’hivern +5
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

El vent entre les canyes

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: El vent entre les canyes

La Xibeca del cinema ofereix als nenes i nenes cinc aventures al voltant de la llibertat, amb músiques originals, heroïnes sorprenents i una qualitat gràfica extraodinària.

La divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la bonica amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les boniques estrelles a La nena i la nit, les ganes de ser lliure de l’animaló fantàstic a La unicorn i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, conformen un programa de curtmetratges que és un meravellós cant a la llibertat.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure El vent entre les canyes amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quina estranya amistat ha fet el vostre menut? 

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 31 de gener a les 13 h.

10 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *