Els jocs d’Adrià

QUÈ? Tarda de jocs familiars
QUI? Casa de cultura
ON? Casa de cultura (Girona)
QUAN? Dimarts 13 de juny de 2017 | 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts amants dels jocs
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS casadecultura.cat

La Casa de Cultura disposa d’un programa d’activitats dirigides a petits i grans, propostes lúdiques i educatives culturals amb l’objectiu que infants i joves coneguin les propostes artístiques més properes i de qualitat, i alhora fomentar la creativitat i el pensament abstracte a través del coneixement de l’art.

TARDA DE JOCS FAMILIARS ‘ELS JOCS D’ADRIÀ’

Dimarts, 13 de juny a les 17:30h · Gratuït

Coneixes algú que es digui Adrià? Segur que sí. Aquest es deia, per exemple, l’emperador romà que protagonitza la novel·la més coneguda de l’escriptora Marguerite Yourcenar, i que va ser considerat el gran viatger del món antic. Yourcenar es va inspirar sovint en el món grec i romà clàssics i en aquest taller et proposem traslladar-nos a aquella època.

Sabies que avui encara juguem a molts jocs d’aquell temps? O que els nens romans escrivien en tauletes de fang amb un punxó? La Casa de Cultura us proposa jugar amb alguns d’aquells jocs, o fer servir els estris que utilitzaven els nens i nenes per estudiar. Veureu que algunes coses han canviat molt però altres no han canviat gens!

>>> Inscripció gratuïta obligatòria aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *