Els secrets de l’estany

QUÈ? Vivència extraordinària en família
QUI? Família intrèpida
ON? Entorn de l’Alberg de Banyoles (Banyoles)
QUAN? Del 5 al 7 d’octubre de 2018 | Tot el cap de setmana
PER A QUI? Per a menuts amb famílies intrèpides
PREU Adult +14: 96 € | Menuts de 4 a 13 anys: 58 € | Menuts de 0 a 3 anys: Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I RESERVES familiaintrepida.cat

Ei, família intrèpida! Esteu preparats per endinsar-vos en un món ple de llegendes màgiques? Aquí descobrireu tot el que envolta l’estany de Banyoles des del seu origen i funcionament, passant per les plantes i animals aquàtics. I no us perdeu els secrets que amaga el travertí, la pedra de Banyoles, ni les històries que corren per l’aigua dels recs.

En què consisteix l’experiència de cap de setmana “Els secrets de l’estany”?

Realitat i ficció es barregen en aquesta proposta de cap de setmana únic per a la família intrèpida a l’Alberg de Banyoles, on podreu imaginar i descobrir els secrets més ben guardats de l’estany de Banyoles.

Divendres

A partir de les 5 de la tarda, us esperem a l’alberg per descobrir-ne els diferents espais, sopar (8h del vespre) i conèixer la resta de famílies intrèpides amb les que també compartireu el cap de setmana.

Dissabte

Caldrà que us aixequeu aviat ja que tenim un dia ple d’activitats. L’esmorzar és de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del matí. Després podreu anar passejant o amb cotxe.

A les 10 del matí, us estaran esperant a l’Escola de Natura, que es troba al costat de l’Estany. (Passeig de la Draga, 5).

Els secrets de l’estany: Diferents ginys i maquetes ens ajudaran a entendre el funcionament de la conca lacustre, per veure el recorregut de l’aigua, el fons de l’estany i la formació del travertí. / També descobrirem la vida a l’estany, la vegetació i la fauna, i podrem observar el plàncton amb un microscopi. Després continuarem la visita per la Draga, la Caseta de Fusta, la Torre del Rem i el cap de Bou, tot descobrint l’Estany! / L’activitat té una durada d’unes 2 hores, i després tornarem a l’alberg per dinar.

A la tarda teniu lliure… però us ajudarem a escollir l’activitat que us vingui més de gust: descansar a l’alberg, fer una volta per l’Estany, anar amb el trenet, amb la barca, etc.

Ens tornarem a trobar a l’Alberg a les 8 del vespre per sopar. I a les 9 de la nit farem un joc de nit d’una duració màxima d’1 hora pel mateix alberg.

Un estany de llegendes: Al vespre farem un recorregut llegendari pel Barri Vell de Banyoles. Ens aturarem en els racons més emblemàtics de la Banyoles medieval per submergir-nos en un món de llegendes. / Amb la màgia que transmet la nit i de mà de diversos personatges intrèpids, alguns amb titelles, podrem gaudir escoltant històries i rondalles que ens parlaran de dracs, cavallers, monjos i dones d’aigua.

Diumenge

Us podreu aixecar una mica més tard… L’esmorzar és a la mateixa hora, però no caldrà que us mogueu. A les 10 del matí ens trobarem al mateix Alberg per començar l’activitat.

El misteri del rec: Ei, Família intrèpida: aquest matí de diumenge, us proposem resoldre un misteri. Esteu apunt? / Caldrà que vingueu ben desperts i ben esmorzats! Us necessitem en plena forma perquè haureu de fer proves, solucionar enigmes, observar, buscar, explorar, esbrinar, jugar, tot per aconseguir resoldre el gran misteri del rec. Comptem amb vosaltres! / L’activitat té una durarà de 2 hores i després tornarem a l’alberg per dinar.

Dinarem a l’alberg a 2/4 de 2 del migdia, després recollirem les habitacions i tornarem cap a casa amb una motxilla ben plena de bons moments i nous amics. Fins a la propera amics intrèpids!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *