Empúries virtual

QUÈ? Visita guiada
QUI? Museu d’Arqueologia de Catalunya
ON? MAC Empúries (L’Escala)
QUAN? Dissabte 17 de setembre de 2022 | 11 h
PER A QUI? Per a menuts virtuals
PREU 10 € (inclou l’entrada al jaciment i al criptopòrtic)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO macempuries.cat

Us proposem una visita molt especial al jaciment per submergir-nos en l’antiguitat a través de la tecnologia de la realitat virtual. Un itinerari per la ciutat grega i romana, aturant-nos als espais audiovisuals oberts al públic.  El punt culminant de la visita serà a l’àgora i al  fòrum,  els dos espais públics de les ciutats d’Empúries, on podreu experimentar un autèntic viatge al passat a través de les ulleres de realitat virtual que us permetran veure com era aquest espai durant l’època romana.

Aquest any afegim un nou punt a la visita, el port de l’antiga ciutat grega. No us ho podeu perdre!

A tenir en compte:

Les visites es realitzen a l’aire lliure i dins els espais audiovisuals, durant la visita s’haurà de mantenir la distància de seguretat indicada, i caldrà portar mascareta. El jaciment compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Els dispositius de realitat virtual es deixen reposar durant 14 dies i estan convenientment higienitzats.

Les ulleres 3D només  s’utilitzen en els tres espais que tenim digitalitzats,  que son: àgora, port de la ciutat grega i fòrum. A la resta de l’itinerari no s’utilitzen  ulleres. 

Malgrat que els grups son reduïts, malauradament el  jaciment no compta amb ulleres de 3D per a tots els inscrits.  Per aquest motiu durant la visita, ens els punts que s’utilitzen les ulleres, aquestes s’hauran de compartir amb l’adult, i/o amb els infants que us acompanyin. Disculpeu les molèsties. 

L’organització pot suspendre alguna de les activitats programades en cas de mal temps, o si no s’arriba a un mínim d’inscripcions. Disculpeu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *