Encantades

QUÈ? Espectacle familiar
QUI? Casa de cultura | Pocacosa Teatre
ON? Casa de cultura (Girona)
QUAN? Dimecres 5 de juliol de 2017 | 19 h
PER A QUI? Per a menuts encantats
PREU 3 € (gratuït amb el passaport de la Petita Casa de Cultura)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES casadecultura.cat

La Casa de Cultura disposa d’un programa d’activitats dirigides a petits i grans, propostes lúdiques i educatives culturals amb l’objectiu que infants i joves coneguin les propostes artístiques més properes i de qualitat, i alhora fomentar la creativitat i el pensament abstracte a través del coneixement de l’art.

ESPECTACLE FAMILIAR ‘ENCANTADES’

Dimecres, 5 de juliol a les 19 h · 3 € (gratuït amb el passaport de la Petita Casa de Cultura)

La Periquinela de la Vall d’Aran i l’Estuna de Porqueres són germanes i, a més, dues fades que ni tan sols saben que ho són. Vaguen per casa i se senten soles i avorrides. No surten al bosc i passen les hores arraulides al sofà mirant la tele, jugant a la Play Station, endrapant brioixeria i patates fregides… fins que tenen l’oportunitat de conèixer el seu ídol, en Laura Vacarizo, cantant de gran èxit. Per poder-lo conèixer han de guanyar un concurs de creació de l’ésser fantàstic més espatarrant del planeta.

>>> Venda d’entrades anticipades aquí o a Secretaria de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 9 h i de 15 h. Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader 30 minuts a bans de l’inici del concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *