Encesa de Llums de Nadal

QUÈ? Visita al nucli antic de Palamós en temps de Barba-rossa
ON? Nucli antic de Palamós
QUAN? El dissabte 8 i 22 d’agost a les 19 h
PER A QUI? Per a famílies
PREU Gratuït

Encesa de Llums de Nadal a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró el proper dissabte 30 de desembre (19 h) des del carrer Miramar de Platja d’Aro on s’hi ha instal·lat per segon any consecutiu el túnel de llum de 60 metres amb espectacle musical. Una hora abans i una hora després les bandes musicals d’animació Xaranga Dammer, Los Labradores i Band The Band es passejaran pels carrers del nucli comercial de la vila. Enguany s’estrenen o renoven il·luminació o decoració nadalenca dos espais per a vianants propers a les galeries comercials i un tram de l’Avinguda de la Pau de Platja d’Aro, el Parc de Sant Ramon de S’Agaró, i també la Plaça Poeta Sitjar i una zona de la Pujada de l’Església de Castell d’Aro.

Un dissabte destacat…

Encesa de llums de Nadal
18-20 h | Carrers trama comercial | Platja d’Aro
19 h | Carrer Miramar | Platja d’Aro
Animació musical amb xarangues:
Xaranga Damm-er, Los Labradores i Band The Marxa
Activació del túnel de llum de 60 metres amb espectacle lluminós i musical

Els 24.000 m2 d’il·luminació nadalenca de baix consum estarà activa enguany un global de 170’5 hores, al mateix temps que també estarà en funcionament el fil musical d’ambientació als carres més comercials del municipi. L’acte d’activació dels Llums de Nadal es va iniciar al municipi el 1996, i els primers anys era apadrinat per algun personatge popular (Jordi LP, Hristo Stoichok, Lorenzo Quinn, Pep Sala…). Des de 2001 s’associa amb una activitat de caire cultural: emissió en directe de programes radiofònics, espectacles nadalencs o actuacions d’estils diversos (Toni Albà, Macedònia, Barcelona, Gospel Messengers, SP3, Pastorets Rock o Cris Juanico).


Túnel de llum i espectacle musical de Nadal
Carrer Miramar | Platja d’Aro
Divendres i dissabtes: 18.30 h | 19 h | 19.30 h | 20 h | 20.30 h
De diumenge a dijous: 18.30 h | 19 h | 19.30 h
A partir de les peces musicals “All I Want for Christmas is You” de Mariah Carey, “Carol of the Bells” de David Foster i “Dancing Queen” d’ABBA

El túnel de llum instal·lat al carrer Miramar de Platja d’Aro té un longitud de 60 metres, una amplada de 4 metres i alçada de 8 metres en un muntatge suportat per sis arcs daurats separats entre ells per 12 metres de distància. L’estructura incorpora 40 línies de cordons amb 900 punts led de 60 metres cadascuna, i també 500 làmpades flash, 25 motius nadalencs i dues portades per a l’inici i al final del túnel, sempre amb sistema led. Un conjunt que proposa un espectacle de llum i so gràcies a múltiples altaveus, sincronitzant el joc d’il·luminació amb la música de tres populars cançons -renovades en relació a les peces de l’any passat-: All I Want for Christmas Is You de Mariah Carey, Carol of the Bells de David Foster i Dancing Queen d’ABBA que es podrà veure fins al 6 de gener de 2020 en cinc sessions diàries cada divendres i dissabte (18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h, i 20.30 h) i en tres projeccions de diumenge a dijous (18.30 h, 19 h i 19.30 h).


Inici del cicle d’activitats “Cada dia és Nadal a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró”
Pista de gel de Platja d’Aro | Plaça dels Estanys
Platja d’Aro Nadal Shopping | Avinguda central
Sessions d’activitats familiars | Plaça Sant Pol de S’Agaró

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *